Moto Hell - The Motorola Modding Community
June 16, 2024, 07:53:44 pm *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: The forum is no longer active and registration is disabled; however you can still fetch everything as guest.
 
   Home   Help Facebook Search Calendar Login Register  
Pages: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 26   Go Down
  Print  
Author Topic: MotoMix (NEW)  (Read 200196 times)
jzzz
Guest
« Reply #90 on: July 03, 2009, 07:31:20 pm »

Owh,,
try to patch with another keypadlock?
is it cleared?
Logged
acesuresh
Guest
« Reply #91 on: July 10, 2009, 10:09:21 pm »

Before flashing i did not read the whole post and the result is this :-(

Hi all,

i flashed my e398 with MP "mixed by jzzz" with FB.3. The flash was successful (PASS !!) but i could not turn on my phone. I did a hard boot and the boot screen says "low battery can't program"

What to do next?
Logged
jzzz
Guest
« Reply #92 on: July 11, 2009, 12:39:06 am »

What have you done?
low battery?
try to charge using desktop charge first.
Logged
oniech
Really experienced
****

Karma: 25
Offline Offline

Posts: 398


Moto oprekerz


View Profile
« Reply #93 on: July 11, 2009, 01:40:12 am »

mixed again!thanx 4 share jzz_ca
Logged

"E398 R373_0'NIECH_79R"+ Msd 2Gb + Ep1 & Ep2
"E398 R373_0'NIECH_49R" + Msd 2Gb + Ep1 & Ep2
"E398 R373_0'NIECH_44R"Ep1+Ep2 + Msd 2Gb 


"L7 R4513_O'NIECH.ACR_RB"
acesuresh
Guest
« Reply #94 on: July 12, 2009, 11:28:57 pm »

What have you done?
low battery?
try to charge using desktop charge first.

What did i do? i flashed your MP  Smiley The good news is my e398 is back alive.... o really missed her. I was desperate as i really did not want to lose my phone. i went hunting and got a universal desktop charger and flashed her back to life.

But still thank you .. buddy

I agree it was low on battery (no idea how)... but still later my phone never switched back on  Sad.. is something is wrong with ur MP Tongue
Logged
jzzz
Guest
« Reply #95 on: July 20, 2009, 05:03:00 am »

You're welcome Om oniech.
@ace
Just do safe modding,and always make sure the battery is fully charge when modding.
Logged
ias
Guest
« Reply #96 on: July 21, 2009, 01:20:06 am »

Hi jzzz,

Thank you for the MP, it is nice.
Anyway, I have a problem...
When I use the phone for long enough, like for call or run the ELF/Java apps, the MP3/MP4 player will not run (no sound), either using music player or as ringtones.
Could you please help me?
I love this MP, so don't want to change, but this problem often make my incoming call/sms not notified.

Best Regards,
ias
Logged
jzzz
Guest
« Reply #97 on: July 21, 2009, 01:32:54 am »

You mean that sometimes no ringing when incoming sms or call?
maybe you are entered the redmenu,right?
If it is right,the problem is entering redmenu causing problem in ringtone.
So do not enter redmenu if you are won't to restart,turn off or bootloader.
I will repack the elf soon.
To decrease some bug.
Logged
ias
Guest
« Reply #98 on: July 21, 2009, 02:07:52 am »

No, the problem is not the redmenu I think, because when I try the redmenu then there is still no problem in MP3/MP4 sound.
I forgot to mention this one: there is no problem if I don't use an MP3 ringtone, an sms/call ringtone still can be heard.
So, the MP3/MP4 problem is only after:
- call for long enough (not always).
- using ELF/Java apps for long enough.
In my imagination, it is like after we use an application that need a lot of processing time or memory, the MP3/MP4 problem will appear.
Logged
jzzz
Guest
« Reply #99 on: July 21, 2009, 02:25:04 am »

Maybe the problem is heap.
Try to change heap in setting-macho mod setting.
Select the other heap.
Logged
jzzz
Guest
« Reply #100 on: July 31, 2009, 01:40:50 am »

Elf repacked!
Add more Elf apps,
But sorry,still the same elfloader,
I don't know why it can be update.
For someone that can update the elfloader,please tell Me!

Preview:

.


DOWNLOAD
« Last Edit: July 31, 2009, 02:39:51 am by jzzz » Logged
ZduneX25
Horrors fan :)
Global Moderator
Lord of the mod
*****

Karma: 267
Offline Offline

Posts: 3063


I've missed something


View Profile WWW
« Reply #101 on: July 31, 2009, 01:44:36 am »

cool ++
I think you can try with other patch elfpack.fpa and register.fpa
Logged

Z.d.u.n.e.X's Stuff: Personal Site | My skins
KHAYAT
Guest
« Reply #102 on: August 12, 2009, 07:11:46 pm »

Dear masta Jzzz and All,

maybe i'm late about this MP.
Yesterday i just got DL it.
I'm really like this MP.

The first everything run OK.
But after i add some skins.  I got strange.
The clock is disapper on screen.what was happen ?
Is this MP dosn't support if i add new skins.

Also please tell me why memory messages're little ?
about 20 Massages. Than i got warning memory is full.

Thanks you
Logged
so3c0rn
Guest
« Reply #103 on: August 13, 2009, 06:51:19 am »

jazz have no phone you can not? cz I get easily get mixed mp this problem?
Logged
ZduneX25
Horrors fan :)
Global Moderator
Lord of the mod
*****

Karma: 267
Offline Offline

Posts: 3063


I've missed something


View Profile WWW
« Reply #104 on: August 13, 2009, 06:57:32 am »


Also please tell me why memory messages're little ?
about 20 Massages. Than i got warning memory is full.


Maybe your messages are saved on SIM Card.
Logged

Z.d.u.n.e.X's Stuff: Personal Site | My skins
Pages: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 26   Go Up
  Print  
 
Jump to:  

Design By Forum Hosting
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2015, Simple Machines