Moto Hell - The Motorola Modding Community
January 28, 2023, 04:33:43 pm *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: The forum is no longer active and registration is disabled; however you can still fetch everything as guest.
 
   Home   Help Facebook Search Calendar Login Register  
Pages: 1 ... 20 21 [22] 23 24 ... 26   Go Down
  Print  
Author Topic: MotoMix (NEW)  (Read 153163 times)
ZduneX25
Horrors fan :)
Global Moderator
Lord of the mod
*****

Karma: 267
Offline Offline

Posts: 3063


I've missed something


View Profile WWW
« Reply #315 on: February 12, 2010, 03:10:40 am »

heeheh Wink
you're welcome mate Smiley
thanks for the karma Cheesy
Logged

Z.d.u.n.e.X's Stuff: Personal Site | My skins
cliquerzzt
Guest
« Reply #316 on: February 12, 2010, 07:15:23 am »

I use  Moto Rokr E1 Walkman NaN0 v.2905 49R How it can be MotoMix for 07.DO & OA.02?
Explain how to flash?

cliquerzzt@gmail.com
« Last Edit: February 12, 2010, 07:32:55 am by cliquerzzt » Logged
jzzz
Guest
« Reply #317 on: February 12, 2010, 04:18:40 pm »

you can see the step in e398mod.com
just click motomix in my signature.
Logged
rxrobo
New, but not n00b
**

Karma: 1
Offline Offline

Posts: 78


I'm Javanese


View Profile
« Reply #318 on: February 12, 2010, 09:14:23 pm »

Remember to back up b4 flashing.,
safe moding:ON

<< ROKR E1 BL 0A.02
Logged

-= we think trees no jail a run so cow cool in a =-
rxrobo
New, but not n00b
**

Karma: 1
Offline Offline

Posts: 78


I'm Javanese


View Profile
« Reply #319 on: February 14, 2010, 06:02:28 am »

Jzzz,could u make me Multifont LP(with iTap) for this MP? And patches for this FW?
Logged

-= we think trees no jail a run so cow cool in a =-
jzzz
Guest
« Reply #320 on: February 14, 2010, 09:26:26 am »

I have attached the LP using itap n plus a symbols.
you can find at the previous page.
about patch you can ask to mr.zL
coz i'm out of modding right now.
Logged
Schrick'Z
Global Moderator
Trusted user
*****

Karma: 12
Offline Offline

Posts: 242


Rokr wasn't always Rocker...


View Profile WWW
« Reply #321 on: February 14, 2010, 08:09:01 pm »

@Jzzz: do U remember the string ID for "start" Huh?
I'm using LP from Font Guru with arabic one, n the "start" changad to "chat",,,
Try to fix it but don't know which one is the right string to edit, I've found many "chat" string... Huh? Undecided
Logged

Falses, that what made u falls..
jzzz
Guest
« Reply #322 on: February 16, 2010, 09:23:45 pm »

i've forgot about it.
but you can edit mma_ucp using mma advanced editor.
it more simpler n without flashing.
Logged
Schrick'Z
Global Moderator
Trusted user
*****

Karma: 12
Offline Offline

Posts: 242


Rokr wasn't always Rocker...


View Profile WWW
« Reply #323 on: February 17, 2010, 07:11:33 am »

Thanks Jzzz...
I've tried the MMA Advance Editor, but I'm confuse n dunno how to used it...
Logged

Falses, that what made u falls..
Schrick'Z
Global Moderator
Trusted user
*****

Karma: 12
Offline Offline

Posts: 242


Rokr wasn't always Rocker...


View Profile WWW
« Reply #324 on: February 17, 2010, 07:45:19 am »

@Jzzz: Could U tell me how to replaced boot screen pic on DAR FW???
I've tried it using boot screen pic replacer, but don't find the FW... Undecided Huh?
« Last Edit: February 17, 2010, 07:47:05 am by Schrick'Z » Logged

Falses, that what made u falls..
Schrick'Z
Global Moderator
Trusted user
*****

Karma: 12
Offline Offline

Posts: 242


Rokr wasn't always Rocker...


View Profile WWW
« Reply #325 on: February 17, 2010, 08:00:26 am »

And 1 more question, where is the sys sound???
I only found mono sound for the system sound on this MP...
Logged

Falses, that what made u falls..
cliquerzzt
Guest
« Reply #326 on: February 17, 2010, 11:46:37 pm »

please explain how to flash motomix, for my RokrE1
now I use Nano3Engine ...
with BL OA.02 ....
I really do not know ...
Logged
jzzz
Guest
« Reply #327 on: February 17, 2010, 11:54:01 pm »

To change your bootscreen,you must to add a new offset for moto bootscreen replacer.
open offset.ini using notepad n at the last write this,

[E398 R373...DAR]
Hellomoto=86F32F
backup_shift=80000
Logged
jzzz
Guest
« Reply #328 on: February 17, 2010, 11:58:21 pm »

For edit the mma_ucp,
you need to ad the lang id with a new name for the submenu that you'll rename.
Logged
Schrick'Z
Global Moderator
Trusted user
*****

Karma: 12
Offline Offline

Posts: 242


Rokr wasn't always Rocker...


View Profile WWW
« Reply #329 on: February 18, 2010, 03:33:31 am »

Thanks Jzzz,,,
++ for U, bro... Wink
Logged

Falses, that what made u falls..
Pages: 1 ... 20 21 [22] 23 24 ... 26   Go Up
  Print  
 
Jump to:  

Design By Forum Hosting
Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2015, Simple Machines