Moto Hell - The Motorola Modding Community

Motorola Phone Models => Motorola E398/E790/E798/E1 => Langpacks => Topic started by: toni.macci on August 24, 2007, 03:36:18 pm

Title: chinese lp link
Post by: toni.macci on August 24, 2007, 03:36:18 pm
hi all. can some1 give me link to download langpack containing chinese lang except e398mod.com coz the lp(0015 n 004d) there didn't work @ all.. i will really apreciate it. thx b4.
Title: Re: chinese lp link
Post by: Jithin on August 24, 2007, 09:11:08 pm
Whats wrong with e398mod link?
Title: Re: chinese lp link
Post by: toni.macci on August 25, 2007, 09:04:50 am
i've downloaded the lp 004d n 0015 (e398mod said that they contain chinese). but when i flash it to my e398(mp w398se), it didnt change. i tried it many times but no change still 002e. i think it's wrong lp. why can it be?
Title: Re: chinese lp link
Post by: Jithin on August 25, 2007, 10:30:24 am
Let me check it..
Multiple posts deleted..
Title: Re: chinese lp link
Post by: skf1986 on August 25, 2007, 02:00:18 pm
give me your e-mail .i can give you
Title: Re: chinese lp link
Post by: Zh@ng-L14ng on August 25, 2007, 02:22:36 pm
Try this : CHINESE Langpack (http://www.esnips.com/doc/512a624f-5e94-4879-a3e2-31ed9e48565a/Langpack_0024).
I hope u can use it.  ;)
Title: Re: chinese lp link
Post by: Jithin on August 25, 2007, 04:28:30 pm
yup,the langpack at e398mod.com does not work.. Have you tried the link by Zh@ng-L14ng?
Title: Re: chinese lp link
Post by: toni.macci on August 26, 2007, 06:00:06 am
downloading........ thx for the link....
Title: Re: chinese lp link
Post by: motomaniacs on August 26, 2007, 06:53:16 am
is it working?
Title: Re: chinese lp link
Post by: toni.macci on August 26, 2007, 02:39:46 pm
yes it's working. thnk u vry much.... but i must use starter vista to be able to use the lp. coz when i try it on symphony it show unknown symbol although i've patched the undo file. but it's ok. once again thx 4 the help. n sry 4 the double post coz i use opera mini on my e398.
Title: Re: chinese lp link
Post by: Jithin on August 26, 2007, 03:08:58 pm
Glad to hear that..
Phil,it will be great if you update the e398mod.com link..
Title: Re: chinese lp link
Post by: Zh@ng-L14ng on August 26, 2007, 03:45:08 pm
@JithinSK
How does update to the e398mod.com link?
Sorry, I don't understand.  ???
Thanks b4.
Title: Re: chinese lp link
Post by: Jithin on August 26, 2007, 04:56:59 pm
Lol,Phil aka Exploited is the owner of the site www.e398mod.com
Now,got it? :)
Title: Re: chinese lp link
Post by: Zh@ng-L14ng on August 27, 2007, 09:12:52 am
@JithinSK
I'm sorry...

@Exploited
How to upload LangPack_0024 to e398mod.com link?  ???
Thanks.
Title: Re: chinese lp link
Post by: Jithin on August 27, 2007, 09:21:30 am
hey,why sorry mate?
And you cannot upload it to e398mod.com .. It can only be done by Exploited.. :)
Title: Re: chinese lp link
Post by: Zh@ng-L14ng on August 27, 2007, 11:54:11 am
O..ouw, now I know that.
Thanks JithinSK.  ;)
Title: Re: chinese lp link
Post by: motomaniacs on August 27, 2007, 12:30:24 pm
try asking exploited for mirror
Title: Re: chinese lp link
Post by: Zh@ng-L14ng on September 01, 2007, 03:09:08 pm
Sorry, guys... I change the LINK for Chinnese LP to HERE (http://www.esnips.com/doc/512a624f-5e94-4879-a3e2-31ed9e48565a/Langpack_0024).
Thanks...
Title: Re: chinese lp link
Post by: J-liuS on April 12, 2008, 05:10:53 am
can we write in chinese?
Title: Re: chinese lp link
Post by: Zh@ng-L14ng on April 12, 2008, 08:12:55 am
Quote from: J-liuS on April 12, 2008, 05:10:53 am
can we write in chinese?


Yes you can... ;)
Title: Re: chinese lp link
Post by: J-liuS on April 14, 2008, 05:41:57 am
i try it
but couldnt read anything
it was unreadable
Title: Re: chinese lp link
Post by: Zh@ng-L14ng on April 14, 2008, 06:18:49 am
Quote from: J-liuS on April 14, 2008, 05:41:57 am
i try it
but couldnt read anything
it was unreadable


This LP is for MP with single font. If your MP is multifont, try UNDO multifont patch and multifont DRM first. You can check HERE (https://motohell.com/index.php?topic=2296.msg24817#msg24817). ;)
Title: Re: chinese lp link
Post by: NiKSY on April 14, 2008, 06:59:53 pm
Quote from: Zh@ng-L14ng on April 14, 2008, 06:18:49 amtry UNDO multifont patch and multifont DRM first. You can check HERE (https://motohell.com/index.php?topic=2296.msg24817#msg24817). ;)


No need for that Zhang ;) Ive been using multifon patched CG1 and DRM for a long time with a single font LP and no problems ever showed up... :)
Title: Re: chinese lp link
Post by: badguy on July 18, 2008, 05:00:56 pm
Quote from: Zh@ng-L14ng on April 14, 2008, 06:18:49 am
Quote from: J-liuS on April 14, 2008, 05:41:57 am
i try it
but couldnt read anything
it was unreadable

This LP is for MP with single font. If your MP is multifont, try UNDO multifont patch and multifont DRM first. You can check HERE (https://motohell.com/index.php?topic=2296.msg24817#msg24817). ;)


do you need to use different multifont undo for different mp or they are all the same?
is that possible after you flash the chinese lp then make it multifont compatible?

Quote from: NiKSY on April 14, 2008, 06:59:53 pm
Quote from: Zh@ng-L14ng on April 14, 2008, 06:18:49 amtry UNDO multifont patch and multifont DRM first. You can check HERE (https://motohell.com/index.php?topic=2296.msg24817#msg24817). ;)


No need for that Zhang ;) Ive been using multifon patched CG1 and DRM for a long time with a single font LP and no problems ever showed up... :)



did you just flash cg4 or did you have to do some thing else? i have tried to flash chinese lp to mp including motohell, g4-46r... and the lp will not work properly
Title: Re: chinese lp link
Post by: J-liuS on October 09, 2008, 11:44:18 am
zh@ng. can we use chinese lp without change drm? im currently using black magic mp and when i change the drm the icon in status line missing. thanks
Title: Re: chinese lp link
Post by: Zh@ng-L14ng on October 21, 2008, 08:12:20 am
Quote from: J-liuS on October 09, 2008, 11:44:18 am
zh@ng. can we use chinese lp without change drm? im currently using black magic mp and when i change the drm the icon in status line missing. thanks

Nope. You must change the DRM without multifont (original DRM) and you can change the icons using DRM-Port, but icon in status line will missing... :(