Moto Hell - The Motorola Modding Community

Motorola Phone Models => Motorola A780/A1200/E2/E6/E680/V8/Z6 => Monster Packs => Topic started by: sphoenx on July 25, 2009, 05:01:15 AM

Title: Help! Cant flash 4AP Tyrano Series..
Post by: sphoenx on July 25, 2009, 05:01:15 AM
I tried to flash 4AP Tyrano Series on my phone using RSDLITE 3.8 but failed. I then used RSDLITE 4.5 but also failed with this error message: "Failed flashing process. Phone [0000]. Phone is not compatible with multi-interface super-file (0x703B); phone connected." Im using Blackstorm right now. Please help.. :'(
Title: Re: Help! Cant flash 4AP Tyrano Series..
Post by: Polar_BearXL on July 25, 2009, 05:04:43 PM
ummm, are you sure that your usb cable is fine? i used to failed in flashing due to bad usb cable, it connected, but in the middle of flashing it suddenly disconnected, turn the phone to unrecognized usb. Try using other cable maybe
Title: Re: Help! Cant flash 4AP Tyrano Series..
Post by: enslaved on July 25, 2009, 05:07:48 PM
Quote from: sphoenx on July 25, 2009, 05:01:15 AM
I tried to flash 4AP Tyrano Series on my phone using RSDLITE 3.8 but failed. I then used RSDLITE 4.5 but also failed with this error message: "Failed flashing process. Phone [0000]. Phone is not compatible with multi-interface super-file (0x703B); phone connected." Im using Blackstorm right now. Please help.. :'(

dont do 2nd bootloader bro
Title: Re: Help! Cant flash 4AP Tyrano Series..
Post by: BlinK_ on July 25, 2009, 06:16:55 PM
Try to flash in 1st bootloader.
Title: Re: Help! Cant flash 4AP Tyrano Series..
Post by: Polar_BearXL on July 26, 2009, 11:31:04 AM
the first bootloader is the one you get when you press the voice button and the red button, don't press the red button again after it appears
Title: Re: Help! Cant flash 4AP Tyrano Series..
Post by: sphoenx on July 28, 2009, 03:26:28 PM
I tried to change my cable and also use the 1st bootloader and voila! It worked! This Mp loads slower but it loads complete and efficiently! Nice! I just hope it has VR Replace included because i like the print screen feature it has..but really great firmware! Im really glad and happy for your help guys!  ;)