Moto Hell - The Motorola Modding Community
October 21, 2014, 08:08:03 am *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: Newbies will not be able to post links in topics now
 
   Home   Help Facebook Search Arcade Calendar Chess Login Register  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: how to install and set Elfs properly  (Read 3334 times)
fake
Guest
« on: March 21, 2009, 12:52:31 pm »

i use Elfs to run from c in my MP. But, always restart when i try to play Tunes 3,5. why, somebody can help explain how to properly put/set Tunes Elf?
Logged
balcksheep
Guest
« Reply #1 on: March 21, 2009, 04:02:25 pm »

you need update the build... most recent builds, support most recent Tunes...
Copy each one file from Tunes folder to your ELF folder...
Enjoy
Logged
kakashi
Guest
« Reply #2 on: March 22, 2009, 12:44:37 am »

I have the same problem
i already update to newest, but still, restart. Somebody willing to explain ?
Logged
mfhrdnsw03
Really experienced
****

Karma: 33
Offline Offline

Posts: 281


Love n Peace Save the Earth


View Profile
« Reply #3 on: March 22, 2009, 12:54:15 am »

maybe it caused by the java heap, try to change the java heap
hope it's work,
Logged

Where did we come from?
Why are we here?
Where do we go when we die?
What lies beyond
And what lay before?
Is anything certain in life?
KINGDOM
Guest
« Reply #4 on: March 22, 2009, 01:40:23 pm »

do you use heap java 1500 kb ? what FW
Logged
mfhrdnsw03
Really experienced
****

Karma: 33
Offline Offline

Posts: 281


Love n Peace Save the Earth


View Profile
« Reply #5 on: March 22, 2009, 06:56:32 pm »

yup, i use 1500 java heap patch for my 49r firmware, and have no problem with my tunes
Logged

Where did we come from?
Why are we here?
Where do we go when we die?
What lies beyond
And what lay before?
Is anything certain in life?
tegezan
Indonesian
Global Moderator
PHD modder
*****

Karma: 44
Offline Offline

Posts: 2940


.:MotoRokr:.


View Profile
« Reply #6 on: March 22, 2009, 07:21:32 pm »

Do u build ur own libgen? If u do, to run tunes u hv to use make.cmd that included on libgen pack by macho..
Logged


                                        Indonesian Motousers Community
JEMAU MANAK
Guest
« Reply #7 on: March 22, 2009, 09:39:39 pm »

hmm.. it should working now. unless you done something else, you use own FW ? have you try make CMD, like tegezan said.
Logged
Pages: [1]   Go Up
  Print  
 
Jump to:  

Design By Forum Hosting
Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2013, Simple Machines